Wij bouwen het buitengewone totaalinterieur van uw (t)huis.

Ga voor een totaalinterieur dat tot in de kleinste details klopt. Laat elk aspect aan ons over, van verlichting tot schilderwerken, en verzeker uzelf van een verfijnde afwerking, discrete luxe en materialen van topkwaliteit.

Ons ervaren projectteam waakt over planning en budget, onze vakmannen zorgen voor een uitvoering met oog voor elk detail. Uw project realiseren we volledig in eigen beheer. Zo ontzorgen we u van begin tot eind en maken we van uw huis een thuis.

Laten we kennismaken

Ginterieur
Ginterieur

Ervaren schrijnwerkers voor het totaalinterieur van uw thuis. 

Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller, weten wij dat elk detail een verschil kan maken. Dat het juiste interieur karakter geeft aan uw woning en ervoor zorgt dat uw huis een thuis kan worden.

Daarom werken wij elke interieurinrichting voor woningen tot in het detail uit. Nemen we de tijd om samen met u materialen van topkwaliteit uit te kiezen. En creëren we een inrichting waarin functionaliteit en finesse samensmelten.

Download ons inspiratieboek

Ginterieur
Ginterieur
Ginterieur

Van eerste idee naar een interieur op maat
van uw persoonlijke smaak.

 • 01.
  Kennismaking
 • 02.
  Ontwerp + Offerte
 • 03.
  Materialen kiezen + opmeting
 • 04.
  Productie
 • 05.
  Uitvoering

Alles start met ontdekken wat u zoekt in een interieur. We luisteren naar uw wensen, bespreken de mogelijkheden en bekijken hoe we uw (bestaande) ruimtes optimaal kunnen inrichten.

Maak een afspraak

Ginterieur