Wij bouwen buitengewone badkamers op maat.

Een badkamer op maat, een plek waar u tot rust komt. Wij bij G-interieur helpen die plek graag vormgeven. Daarbij stemmen we elk detail op elkaar af in een uniek ontwerp op maat van uw persoonlijke smaak.

Ons ervaren projectteam waakt over planning en budget, onze vakmannen zorgen voor een uitvoering die klopt tot in het kleinste detail. Uw project realiseren we volledig in eigen beheer. Zo garanderen we een badkamer op maat die perfect aansluit bij uw wensen.

Laten we kennismaken

Ginterieur
Ginterieur

Ervaren schrijnwerkers voor badkamers op maat

Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller, weten wij dat elk detail een verschil kan maken. Dat het juiste interieur karakter geeft aan uw woning en ervoor zorgt dat uw huis een thuis kan worden.

Daarom werken wij elke interieurinrichting voor uw woning tot in het detail uit. Nemen we de tijd om samen met u materialen van topkwaliteit uit te kiezen. En creëren we een inrichting waarin functionaliteit en finesse samensmelten.

Download ons inspiratieboek

Ginterieur
Ginterieur
Ginterieur

Van eerste idee naar een interieur op maat
van uw persoonlijke smaak.

 • 01.
  Kennismaking
 • 02.
  Ontwerp + Offerte
 • 03.
  Materialen kiezen + opmeting
 • 04.
  Productie
 • 05.
  Uitvoering

Alles start met ontdekken wat u zoekt in een interieur. We luisteren naar uw wensen, bespreken de mogelijkheden en bekijken hoe we uw (bestaande) ruimtes optimaal kunnen inrichten.

Maak een afspraak

Ginterieur