G·interieur, al meer dan 15 jaar uw partner voor schrijnwerk. 

Wij zijn G-interieur. Binnenbouwers met een voorliefde voor buitengewone interieurs. Vakmensen met voldoende ervaring op de teller om mee te denken met uw ontwerpidee. En dat om te zetten in een verfijnd interieur op maat van u en uw klant.

Maak kennis met ons team

Ginterieur catchphrase

Onze schrijnwerkerij is gevestigd in het Limburgse Herk-de-Stad, onze interieurs vindt u over het hele land terug. Ons jong en dynamisch team gaat met plezier elke buitengewone uitdaging aan en streeft in elk project naar de juiste synergie tussen kwaliteit, esthetiek en bruikbaarheid.

Contacteer ons

Ginterieur
15+ jaren ervaring
op de teller
1002 tevreden
klanten
15 gepassioneerde en
ervaren medewerkers
Ginterieur

“Interieurs waarin elk detail klopt.”

Wij weten dat elk detail een verschil kan maken. Dat het juiste interieur karakter geeft aan uw woning en ervoor zorgt dat uw huis een thuis kan worden.

Daarom werken wij elk ontwerp tot in het kleinste detail uit. Nemen we de tijd om samen met u materialen van topkwaliteit uit te kiezen. En zorgen we zo voor een project dat esthetisch én technisch volledig klopt.

Ginterieur
Ginterieur
Kiezen voor G·interieur is kiezen voor:

Kwaliteit

Van het eerste ontwerp tot het eindresultaat: we steken in elke stap de nodige aandacht, werken uitsluitend met verfijnde materialen en doen dat steeds weer volledig op maat.

Inventiviteit

Uw nieuwe interieur moet niet alleen esthetisch zijn, maar ook technisch en functioneel goed in elkaar zitten. Wij brengen dat alles samen in ontwerpen waarin het volledige plaatje klopt: van functie tot finesse.

Expertise

Ons team van ervaren vakmannen en gepassioneerde interieurarchitecten weet als geen ander hoe uw interieur op maat te realiseren. Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller, een eigen lakkerij en innovatief machinepark in huis, kan u op ons rekenen.

Opvolging van A tot Z

Van het creatieve concept tot de effectieve plaatsing en alles daartussen: wij nemen het van u over van begin tot eind. U kunt altijd terecht bij uw vaste aanspreekpunt.

Meer over G·interieur

Bernard gijbels

Bernard Gijbels

Gedelegeerd bestuurder

Caro Weyens

Caro Weyens

Interieurarchitecte

Shennah Simenon

Shennah Simenon

Interieurarchitecte

XXX

Jordi Ruymen

Productie verantwoordelijke

Kim Vanbilsen

Kim Vanbilsen

Interieurarchitecte

Robin Spelmans

Robin Spelmans

Werf verantwoordelijke