Wij bouwen buitengewone bedrijfsinterieurs op maat.

Een bedrijfsinterieur dat past bij wat u als bedrijf wilt uitstralen. Dat garanderen wij u bij G-interieur. Laat elk aspect aan ons over, van verlichting tot schilderwerken, en verzeker uzelf van materialen van topkwaliteit, discrete luxe, hoog comfort en een functionele inrichting.

Ons ervaren projectteam waakt over planning en budget, onze vakmannen zorgen voor een uitvoering die klopt tot in het kleinste detail. We realiseren uw project volledig in eigen beheer. Met als resultaat: een project dat vlot verloopt en waarbij wij u volledig ontzorgen.

Laten we kennismaken

Wat we doen

Totaalinterieurs

Ginterieur

Uw volledig interieur laten inrichten of enkel bepaalde ruimtes een opwaardering geven? Wij zorgen voor een bedrijfsinterieur op maat, dat niet alleen esthetisch en verfijnd maar ook duurzaam is. 

Maatwerk

Ginterieur

Een hedendaagse ontvangstbalie, een ontspanningsplek om te onthaasten of een gezellige bar in uw kantoor of showroom. Wij creëren unieke en kwalitatieve elementen die uw ruimtes extra uitstraling geven en het nodige comfort bieden

Ginterieur
Ginterieur

Een bedrijfsinterieur op maat waarin elk detail het verschil maakt.

Een interieur geeft karakter aan uw bedrijf en zorgt dat zowel medewerkers als klanten zich thuis voelen. Wij weten dat daarbij elk detail een verschil kan maken.

Daarom werken wij elk bedrijfsinterieur op maat uit tot in het kleinste detail. We streven daarbij naar de juiste synergie tussen kwaliteit, esthetiek en bruikbaarheid.

Download ons inspiratieboek

Ginterieur
Ginterieur
Ginterieur

Van eerste idee naar een interieur op maat
van uw persoonlijke smaak.

 • 01.
  Kennismaking
 • 02.
  Ontwerp + Offerte
 • 03.
  Materialen kiezen + opmeting
 • 04.
  Productie
 • 05.
  Uitvoering

Alles start met ontdekken wat u zoekt in een interieur. We luisteren naar uw wensen, bespreken de mogelijkheden en bekijken hoe we uw (bestaande) ruimtes optimaal kunnen inrichten.

Maak een afspraak

Ginterieur