Wij bouwen buitengewone interieurs.

Wij zijn G-interieur. Binnenbouwers met een voorliefde voor buitengewone interieurs. Vakmensen met voldoende ervaring op de teller om mee te denken met uw ontwerpidee. En dat om te zetten in een uniek interieur op maat van uw klant.

Wij gaan met plezier elke buitengewone uitdaging aan en streven in elk project naar de juiste synergie tussen kwaliteit, esthetiek en bruikbaarheid.

Ons ervaren projectteam waakt over planning en budget, onze vakmannen zorgen voor een uitvoering die klopt tot in het kleinste detail. We realiseren uw project volledig in eigen beheer. Met als resultaat: een project dat vlot verloopt en waarbij wij u volledig ontzorgen.

Laten we kennismaken

Ginterieur
Ginterieur

Ervaren schrijnwerkers die uw ontwerp realiseren met oog voor detail.

Wij weten dat elk detail een verschil kan maken. Dat een interieur karakter geeft aan een woning of bedrijfsgebouw. Dat het eigenheid geeft aan elke ruimte, elk project.

Daarom zetten wij als ervaren schrijnwerkers uw concept graag om in realiteit. Een realiteit waarin het esthetische, technische en functionele samenkomen. Een realiteit die perfect beantwoordt aan de wensen van uw klant.

Download ons lookbook.

Ginterieur
Ginterieur
Ginterieur

Van eerste idee naar een interieur op maat.

 • 01.
  Offerte
 • 02.
  Bespreking met uw klant
 • 03.
  Materialen kiezen + opmeting
 • 04.
  Productie
 • 05.
  Uitvoering

We werken een offerte uit op basis van uw ontwerp. Hierbij denken we meteen mee over de technische realisatie van uw esthetisch concept en zorgen we dat er geen details verloren gaan. We verfijnen waar nodig voordat we naar de volgende stap gaan.

Maak een afspraak

Ginterieur