Wij realiseren al meer dan 15 jaar interieurinrichtingen in onze schrijnwerkerij regio Sint-Truiden, Bekijk onze diensten en realisaties of vraag uw offerte op maat aan.

Schrijnwerker Genk

Opzoek naar een schrijnwerker in Genk voor uw maatkasten, interieurinrichting of project op maat? Kies dan Schrijnwerkerij G-interieur.

Want genieten, dat staat bij ons centraal. Je thuis voelen en plezier beleven aan je omgeving. Een ruimte zo ontwerpen dat alles op zijn plek valt, door na te denken over functie en schoonheid, door aandacht te besteden aan details. Wij willen mensen laten genieten van elke ruimte. Dat is onze doelgroep, dat is ons vak.

Wij richting ons zowel op bedrijven als particulieren. We werken graag voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar optimaal van willen genieten. Al onze opdrachtgevers hebben één ding gemeen. Ze willen het mooiste en beste resultaat. En dat maakt onze doelgroep.

schrijnwerker genk
Schrijnwerker Genk

Enkele realisaties

Ontdek onze werkwijze en nauwkeurige afwerking in deze realisaties. Geïnteresseerd in wat je ziet? Contacteer ons nu en laat ons samen jouw droominterieur in Genk realiseren.


Schrijnwerkerij Genk
genk schrijnwerker
maatkasten genk
interieur genk
Bekijk meer realisaties