Maatconcepten voor professionele toepassingen

Ben je zaakvoerder en is jouw bedrijfspand geen weerspiegeling van de kwaliteit die jullie te bieden hebben? Of is het gewoon hoog tijd voor een opknapbeurt? Wil je een goede indruk maken bij toekomstige klanten, dan dienen alle zintuigen geprikkeld te worden; horen, zien, voelen, ruiken, proeven... Een klant beoordeeld je echter in één enkele oogopslag! Dit maakt het noodzakelijk dat je met de juiste uitstraling naar voren komt.

Wij kunnen je hier in helpen. Samen met een team van ervaren schrijnwerkers en gepassioneerde interieurarchitectes die met jou mee denken om de beleving van het pand naar een hoger niveau te tillen. Dit kan gaan van winkelinrichting, een inkomhal, een ontvangstruimte voor klanten tot de burelen van je personeel.

We nodige je graag uit om samen te kijken hoe we de uitstraling van je bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Inkomhal K&S Eindhoven
Inkomhal K&S Eindhoven

Onze aanpak

Alles start met een verkennend gesprek. We spreken af en luisteren graag naar wat jouw verwachtingen en wensen zijn. Na deze kennismaking kunnen onze interieurarchitectes voor jou aan de slag.

We starten met de opmaak van een moodboard, het omvat stijlelementen, interieurideeën, kleurencombinaties en mogelijke texturen. Dit geeft de éérste aanzet tot het ontwerp.

In het basisontwerp is het vooral van belang dat het lijnenspel volledig in balans is met de ruimtelijke beleving van de kamer.

Vervolgens passen we hier kleuren en texturen van het voorgestelde materiaal op toe, hierdoor zal het verder uitgroeien van jouw totaal -concept naar jouw totaal -project.

Wanneer het ontwerp klaar is zal dit wederom samen met jou besproken worden.

We visualiseren dit door middel van 3D-renderingen en trachten het interieur zo realistisch mogelijk weer te geven.

Een idee moet groeien, van een concept tot ontwerp en van ontwerp tot tastbaar beeld. Dit sturen we bij tot wanneer het aan onze, maar vooral aan jouw wensen voldoet.

We streven hierin naar perfectie. Jouw project, onze missie!

Wanneer het volledige plaatje klopt gaan we dit technisch verder uitwerken. Aan de hand van uitvoeringstekeningen zullen onze schrijnwerkers het voorgestelde concept stap voor stap opbouwen. Van 3D-ontwerp en uitwerking voor productie tot realisatie.

Vide K&S Eindhoven

uitvoeringstekeningen

Uitvoeringstekening inkomhal K&S Eindhoven
Uitvoeringstekening Vide K&S Eindhoven

Van visualisatie tot realisatie

Rendering inkomhal K&S Eindhoven
Realisatie inkomhal K&S Eindhoven

Realisatie

K&S Eindhoven
K&S Eindhoven
K&S Eindhoven
K&S Eindhoven
K&S Eindhoven