Landelijk interieur

We realiseerden dit modern landelijk interieur door de typische landelijke stijl op een eigentijdse manier toe te passen. Alle kenmerkende elementen van de landelijke stijl zijn aanwezig: lichte kleuren op de muren, zichtbare balken plafonds, en het veelvuldig gebruik van hout en maatkasten.

Landelijke badkamer

Het ronde bad is de eyecatcher van deze landelijke badkamer. Ideaal om met twee te baden. De badkamer werd rondom met badkamerkasten afgewerkt. Omheen het plafond staan simple lijsten die passen bij de moderne landelijke stijl.

Landelijke Badkamer
Landelijk Badkamer Interieur
Landelijke inrichting

Landelijke slaapkamer

Kom tot rust in deze prachtige landelijjke slaapkamers. Hun romantische en sfeervolle interieurs doen je tot rust komen. De vloeren, plafonds, muren en kasten hebben een zachte uitstraling en warme kleuren.

Landelijke kasten op maat

Landelijke kasten op maat verbergen alle technische snufjes wat resulteert in een tijdloze inrichting zonder in te boeten op luxe. Een droom voor minimalisten.

Landelijke kasten
Landelijke Slaapkamer
slaapkamerkasten op maat

Wij realiseren al meer dan 15 jaar interieurinrichtingen in onze schrijnwerkerij regio Hasselt, Limburg. Bekijk onze diensten en realisaties of vraag uw offerte op maat aan.