Moderne industriele inrichting

Deze industriele inrichting creëert een loft-gevoel met haar typische hoge woonruimte, grote ramen en betonnen plafonds. Overdag voorzien de ramen genoeg daglicht. S'avonds geven de industriele lampen een warm en gezellig licht.

Moderne kastenwand

We zorgden voor een huiselijke en warme sfeer met een lange houten wand. In deze wand werkten we verschillende kasten en deuren weg om een minimaal interieur te bekomen.

De houten wand trokken we verder door naar andere ruimtes in deze woning.

Moderne kastenwand
Modern interieur
Moderne bureau inrichting

Moderne badkamer met inloopdouche

Deze moderne badkamer met inloopdouche heeft een luxueuze uitstraling met ruim karakter.

Het ruimtelijk effect werd gecreëerd door de vloer te laten overgaan in de inloopdouche en te kiezen voor een glazen spatwand. Ook het vrijstaand bad zorgt dat de vloer van de badkamer gewoon doorloopt.

Om het ruimtelijk effect verder te bewaren, werd gekozen voor een badkamermeubel op maat. Hierdoor wordt de ruimte optimaal benut en het meubel aangepast aan eigen smaak.

De industriele look van deze woning werd verder getrokken met het betonnen plafond. De combinatie met inbouwspots en houten muren geeft een warme look aan deze badkamer.

Moderne badkamer
Moderne badkamer met inloopdouche
Moderne badkamer ideeen

Wij realiseren al meer dan 15 jaar interieurinrichtingen in onze schrijnwerkerij regio Hasselt, Limburg. Bekijk onze diensten en realisaties of vraag uw offerte op maat aan.